Događanja


1. Hrvatski biciklistički forum


Tvrtka Cycle Croatia dana 28.04.2017. u Rapcu u Istri u suradnji s Hrvatskom Turističkom zajednicom (HTZ), Istarskom razvojnom turističkom agencijom, Valamar Hoteli, Adria Bike i Keindl Sport organizira 1. Hrvatski biciklistički forum na temu „Cikloturizam u Hrvatskoj“.

 

Ciljevi foruma :


1. Mogućnost susreta svih relevantnih zastupnika hrvatskog cikloturizma na jednom mjestu. Pored prezentacija pred stručnim medijima nude se prilike za razgovor među kolegama i drugim pružateljima usluga iz čega mogu nastati dalekosežne sinergije!


2. Zanimljiva izlaganja na teme vezane za cikloturizam u Hrvatskoj nude mogućnost da se dobije bolji uvid u značajne pomake na ovom području koji su učinjeni prošlih godina.


3. Na forumu će učestvovati i grupa od otprilike 20 novinara sa njemačkog govornog područja, koji od 27. do 30.04. učestvuju na medijskom putovanju na Kvarneru i Istri. Želimo im pokazati fascinacije Hrvatske kao putne destinacije, posebice u pogledu na cikloturizam u svim njegovim aspektima. Svi učesnici će imati priliku da se medijima predstave u obliku "mini" sajma kao i u prostorima za intervjue, gdje će moći dati odgovore na ciljana pitanja.


4. Za forum će se tiskati i dvojezični (njemačko-engleski) informativni katalog na temu „Cikloturizam u Hrvatskoj“. Učesnici će imati priliku da na jednoj stranici A4 formata svoju ponudu predstave javnosti. Plan je taj isti katalog tiskati u velikoj nakladi te izložiti u svim turističkim uredima općina kao i na stručnim sajmovima širom svijeta kako bi Hrvatsku još jače etablirali kao biciklističku destinaciju.

 

Veselimo se Vašem odgovoru!

 

 

 

 

 

 


OK