Biciklističke ture


Nacionalni parkovi sjeverne Hrvatske


 

Biciklistički izlet bez pratnje vodića, s osiguranim transferom prtljage - 8 dana / 7 noći, oko 380 km


Ovaj izlet je dio individualnog programa naše ponude biciklističkih izleta i savršeno je prilagođen kako bi nadopunio ostale biciklističke ture i naše izlete brodom. Cilj ovog izleta je predstaviti Hrvatsku u drugom svjetlu i pokazati što sve nudi naša prekrasna zemlja, jer to je puno više od obale i mora.

 

Vodimo Vas na izletu  planinsko područje! Samo 20 km udaljeno od turističke obale, nalazi se područje sa potpuno drugačijim krajolikom: guste šume i kamenjaci, izrazite raznolikosti krških fenomena, bogatstva živog svijeta i iznimnih prirodnih ljepota. Upoznajte dio Hrvatske, gdje bura oblikuje tlo a zimi snijega ima na pretek.

 

Na ovom izletu biciklirati ćete kroz dva nacionalna parka gdje medvjedi, vukovi i risovi i danas žive u svom prirodnom okruženju. Raznolikost i ljepota prirode će Vas iznenaditi, a jedinstveni pogled na hrvatsku obalu ostati će uspomena za cijeli život. Vrhunac izleta je posjet najpoznatijem hrvatskom nacionalnom parku i spektakularnim vodopadima: Plitivičkim jezerima.

 

Upustiti se u ovu avanturu možete sami, ili u dvoje ili s grupom prijatelja. Vi biciklirate od hotela do hotela, dok u to vrijeme naš pouzdani vozač obavlja transport Vaše prtljage. Uz zemljopisne karte i GPS uređaje koje od nas dobijete na raspolaganje, biciklirate vlastitim tempom i upoznajete planinski dio Hrvatske. 

 

 

 

Karte Bergland Nordkroatiens

OK