Biciklističke ture 

Vozeći se biciklom doživite izvornost, zadivljujuću prirodu i mir na područjima Balkana koja su vrlo malo odkrivena, kao što je na primjer Gorski Kotar, Crna Gora ili Albanija. Tko traži intenzivni kulturni doživljaj sa kupanjem, mogao bi se odlučiti za vožnju po otocima ili uz razvedenu hrvatsku obalu.

 

Cycle Croatia Vam nudi višednevna putovanja u kombinaciji bicikl – hotel po Hrvatskoj, Crnoj Gori ili u Albaniji sa ili bez pratnje i jednodnevne izlete u Istri (Hrvatska).

 

Putovanja s pratiteljem: Na našim biciklističkim turama vas prati jedan od naših iskusnih vodiča. Od njega/ nje ćete saznati mnogo zanimljivosti o kulturi i povijesti i dobit ćete uvid u svakodnevni život lokalnog stanovništva.

 

Putovanja bez pratitelja: Na Vašem samostalnom biciklističkom putovanju mi se brinemo oko Vaše prtljage i vozimo je od jednog do drugog hotela. Na samom početku putovanja dobit ćete sve potrebne karte, GPS-uređaj, prvu pomoć i set alata za popravljanje kvarova, tako da budete dobro opremljeni i da možete uživati u putovanju.

 

OK