Dobro došli na službenu stranicu Cycle Croatia


 

Cycle Croatia je hrvatska agencija, osnovana 2002 godine. Naša agencija je specijalizirana za tjedne i dnevne biciklističke izlete u Hrvatskoj i susjednim zemljama.  Naši biciklistički izleti nude Vam mogućnost upoznavanja Hrvatske, Crne Gore i Albanije sa svih strana.

 

Uz to, nudimo i druge turističke usluge na području bicikla i transfera. Za idealan izlet u Hrvatskoj, nudimo iznajmljivanje izuzetno kvalitetnih bicikli za trekking, kao i elektirčnih bicikla, te bicikli za brdski biciklizam (Mountainbike) u svim veličinama. Više od 5000 gostiju je uživalo na našim putovanjima. Naš vozni park sastoji se od približno 4000 bicikala. 

 

 

Naša ponuda biciklističkih izleta

 

 

Biciklistički izleti sa pratnjom i bez pratnje naših vodića: nudimo Vam izlete u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Albaniji. Smještaj je osiguran u hotelima srednje klase ili u apartmanima. Biciklističke ture održavaju se tokom dana, Vi vozite u pratnji naših vodića ili vozite sami (opremljeni kartama i GPS-om koje Vam agencija osigura). Za transport Vaše prtljage odgovorna je agencija, jamčimo pouzdanost.

 

Biciklistički izleti sa pratnjom vodića (mogućnost trekking ili električne bicikle): U predivnoj Istri nudimo Vam mogućnost dnevnih izleta trekking ili elektičnim biciklama nekoliko puta tjedno. Dakle, ukoliko se nalazite na godišnjem odmoru u Istri i poželite pobliže upoznati i istražiti krajolik, obratite nam se! Nudimo Vam biciklistički izlet pod vodstvom naših lokalnih vodića koji će Vam rado dati mnogo zanimljivih informacija o gradovima i lokalnim običajima.

 

Naša ponuda izleta brdskog biciklizma (MTB)


 

Brdsko-biciklistički tjedni izleti sa pratnjom naših iskusnih vodića, ili samostalna vožnja: nova ponuda u agenciji Cycle Croatia! Nudimo vam tjedne izlete u Istri i Dalmaciji, izlete koji su svakom biciklistu željom avanture i adrenalina tiha patnja. To je samo početak naše ponude. Plan, koji će uskoro biti ostvarem, jest ponuditi ture brdskog biciklizma (MTB) različite težine. Ture će se održavati u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

 

Brdsko-biciklistički izleti: u predivnoj Istri nudimo Vam mogućnost dnevnih izleta u pratnji naših vodića brdskim biciklom (MTB) nekoliko puta tjedno. Dakle, ukoliko se nalazite na godišnjem odmoru u Istri i poželite pobliže upoznati i istražiti krajolik, popesti se na najveći vrh i uživati spust na jedom od MTB pruga, pregledajte našu ponudu i obratite nam se!

 

Iznajmljivanje bicikla u Hrvatskoj

 

Cycle Croatia - Fahrradverleih - MountainbikesCycle Croatia - Fahrradverleih - Flyer E-BikesCycle Croatia - Fahrradverleih - 21-Gang-TrekkingradCycle Croatia - Fahrradverleih - Cube E-Bikes

 

Cycle Croatia u Hrvatskoj nudi mogućnost najma kvalitetnih bicikli. Postoji opcija jednodnevnog kao i tjednog najma. Nudimo više od 400 bicikala različitih vrsta i veličina. Možete birati između bicikli za trekking, dječjih bicikla, elektirčnih bicikla (za trekking), bicikli za tandem i bicikli za brdski biciklizam (Mountainbike). Nudimo također i električne bicikle za brdski biciklizam (Hybrid-MTB).

OK